Asunnon kalustaminen

Millainen on myyntikalustettu asunto? Joskus runsaampi, joskus pelkistetympi. Usein avara ja vaaleansävyissä kulkeva, joskus taas värikkäämpi ja persoonallisempi. Myyntikohteeseen luomme asunnon henkeen sopivan ja asiakkaan toivoman stailauksen.  

Tähän asuntoon loimme selkeän ja pelkistetyn stailauksen myyntiä ja asuntonäyttöjä varten. Itsessään asunto on jo upea ja korostimme sen avaruutta, sekä huonekorkeutta selkeillä valinnoilla. Kohde oli kuulema muutama viikko sitten remontoitu pinnoiltaan ja sen tuoreus näkyi. Asunnossa oli käytetty vaaleita ja maanläheisiä sävyjä, joten jatkoimme omaa työtämme niitä seuraillen.
Makuuhuoneen lämpimän sävyiset seinät ja lattia saivat kaverikseen muhkean pedin ja lipaston. Petauksessa käytimme vaaleaa beigeä ja murrettua harmaata. Lisäsimme ripauksen turkoosin sävyjä tyynyihin, sekä valaisimeen. Yöpöydiksi valikoitui selkeät jakkarat, joiden lämmin sävy sopi hyvin lattiaan.Keittiö ja olohuone olivat samaa tilaa, mutta ruokailuryhmällä jaoimme sitä hieman. Tilassa oli  viileämmät seinäpinnat, keittiön kaapistot olivat valkoiset ja tasot harmaat. Isoista ikkunoista avautui näkymä merelle ja annoimme maiseman ottaa kunniansa, pelkistetty stailaus kaverinaan. Meiltä toivottiin stailausta, jossa pinnoille ei eksyisi paljoa sisustustavaroita. Jätimme siis asunnon omat tasot ja pinnat pitkälti käyttämättä, lukuunottamatta muutamaa pyyhettä, kasveja ja kynttelikköä. Laitoimme avaraan tilaan ruokailuryhmän kuudelle hengelle ja pöytään pitkän valkoisen pöytäliinan, jatkamaan keittön värimaailmaa.
Kuten aiemmin mainittu, keittiö ja olohuone olivat yhtä tilaa. Jaoimme tilaa pitkällä ruokapöydällä. Yllä oleviin kuviin nähden ruokailuryhmä on sohvaa vastapäätä. Ruokapöydän tuolit ja sohva olivat mustat, ja toivat kivasti kontrastia tilaan. Sohvan ympäristöä pehmitimme vaaleilla, asuntoon sopivilla sävyillä. Kylpyhuone oli selkeästi tummempi, kuin muut tilat. Tilaa ei myöskään ollut kovin paljoa, joten emme sitä kasveilla tai koreilla lähteneet täyttämään. Laitoimme tasolle ainoastaan muutaman pyyhkeen, maljakkoon kukan ja hanan toiselle puolle saippuatelineen. 


Asunnossa oli näiden lisäksi avara eteinen, johon toimme viherkasin ja penkin. Toinen, pienempi makuuhuone oli myös kevyesti stailattu. Alunperin meiltä kysyttiin kalustusta, jota ei laitettaisi ollenkaan pienempään makuuhuoneeseen. Sovimme kuitenkin välittäjän kanssa, että tuomme sinne sängyn ja yöpöydän. 

Isommissa asunnoissa ei siis ole välttämätöntä kalustaa koko aasuntoa, vaan voimme tuoda tilantunnon ilmi kalustaessamme vain ''päähuoneet''. Keittö, olohuone, päämakuuhuone ja kylpyhuone. Näin asunnosta saa kuitenkin käsityksen ja tunnelma muuttuu heti kodikkaammaksi. Kalustuksia on yhtä monenlaisia, kuin asuntojakin ja lisää kohteitamme pääset kurkkaamaan tästä, tai kohteemme osiosta sivuiltamme. Kalustuksiin annamme aina oman hinta-arvion kohteesta riippuen. Ota siis yhteyttä info@dekoraa.fi tai kurkkaa yhteystieto sivultamme tarkemmat tiedot!

-Riikka ja Kaisa