Sijoittaja - Haluatko kalustetun asunnon?


Kalustettu sijoitusasunto. Kalustettu asunto mahdollistaa vuokraamisen myös lyhyeksi ajaksi. Asuntoon on helppo muuttaa, eikä stressiä tarvitse ottaa muuttoautoista tai pakkaamisesta. Asunto on valmiiksi kodikas ja hyvin suunniteltu.  

Meiltä saat sisustussuunnitelman, joka toteutetaan sovitulla budjetilla. Kun olet hyväksynyt suunnitelman, me hoidamme loput. Tilaamme ja haemme kalusteet, kokoamme ne ja stailaamme asunnon hyvännäköiseksi. Nyt sinulla on kodikas ja muuttovalmis asunto, johon voit alkaa etsimään vuokralaista. Kalustamisen ja stailaamisen lisäksi voimme tapauskohtaisesti hankkia myös asuntoon sopivat käyttötavarat mm. vuodevaatteet, pyyhkeet ja astiastot. Näin kaikki elämiseen tarvittava löytyy asunnosta, kun palautamme avaimen sinulle. 

 Sisustustyylejä on yhtä monenlaisia, kuin asuntojakin. Kohteitamme pääset katsomaan lisää klikkaamalla tästä. Sijoitusasunnon kalustamiseen annamme tarjouksen kohdetta ja toiveitasi mukaille. Ota siis yhteyttä info@dekoraa.fi tai kurkkaa yhteystieto sivultamme tarkemmat tiedot!

-Riikka ja Kaisa

Lue myös

MEISTÄ

Asunnon kalustaminen -Ennen ja jälkeen