kohteitamme

Maanläheisiä sävyjä
Tässä kolmiossa parhaimpiin puoliin kuuluu hyvä pohjaratkaisu ja valoisuus. Avoin keittiö ja olohuone lisäävät viihtyisyyttä ja tilantuntua. Asunnossa on vaaleat pinnat ja niiden kaveriksi lisäsimme maanläheisiä tekstiilejä ja luonnollisia materiaaleja.
Vaalea kaksio 
Asunnossa riittää valoa ja ilmavuutta. Kohde oli vasta valmistunut uudisrakennus ja sen pinnat olivat vaaleat ja tyylikkäät. Stailauksessa käytimme maanläheisiä sävyja ja vanhoja pinnatuoleja tuomaan kerroksellisuutta.
Tampereen syksyinen kolmio
Tämä kohde on toteuttamamme kevytkalustus. Tällöin emme tuo asuntoon suuria kalusteita kuten sohvaa, senkkiä tms. Luomme kevyen stailauksen, joka tekee myyntikuvista kiinnostavampia. Värejä ja kuoseja oli helppo valita näin pelkistettyyn ja tyylikkäästi remontoituun asuntoon. Toimme hieman eloa syksyisillä sävyillä, kuoseilla, sekä vivahteella sinistä toiseen makuuhuoneeseen. 
''Vähemmän on enemmän''
Tähän kauniiseen arvokiinteistökohteeseen meiltä tilattiin kevyt, raikas ja ilmava kokonaisuus. Teimme työtä käskettyä ja kohteeseen emme vieneet paljoa kalusteita. Huoneet jäivät siis hyvin avoimiksi. Tekstiileihin valikoitui vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Asunto oli juuri pintaremontoitu ja mukailimme sen värimaailmaa.
Väriä elämään
Tässä uudisrakennuksessa ei stailauksesta väriä puutu. Asuntoon toivottiin värikästä ja runsaampaa stailausta. Syksyllä toteuttamamme stailaus sai inspiraatiota väriä muuttaneista lehdistä ja mukavista sohvanurkista.

Lisää kohdekuviamme löydät instagramista @dekoraaduo