KOHTEITAMME''Vähemmän on enemmän''
Tähän kauniiseen arvokiinteistökohteeseen meiltä tilattiin kevyt, raikas ja ilmava kokonaisuus. Teimme työtä käskettyä ja kohteeseen emme vieneet paljoa kalusteita. Huoneet jäivät siis hyvin avoimiksi.

Tämä kohde oli pintaremontoitu kerrostalo kolmio. Värejä ja kuoseja oli helppo valita näin pelkistettyyn ja tyylikkäästi remontoituun asuntoon. Toimme hieman eloa syksyisillä sävyillä, kuoseilla, sekä vivahteella sinistä toiseen makuuhuoneeseen. 
Kuva: Anni Koskela
Kuva: Anni Koskela
Kuva: Anni Koskela
''Vaaleita tekstiileitä heijastamaan valoa''
Tämä kevytstailattu kohde oli ihanassa vanhassa rakennuksessa. Harmaan ja pimeähkön kuvauspäivän vastapainoksi toimme kohteeseen vaaleat tekstiilit ja niillä keveämmän tunnelman. Luonnonvalo tekee asunnoille ihmeitä, kuten myös tekstiilit ja taitavat kuvaajat.''Uudiskohteeseen tunnelmaa''
Kalustimme tämän kohteen Lahdessa sijaitsevaan uudiskohteeseen. Asunto on ihanan valoisa ja vaalea pinnoiltaan. Vastapainoksi asunto sai tumman sohvan ja vaaleat tekstiilit täydentämään kokonaisuutta. Talveksi toimme kohteeseen muhkean maton ja viltin lämmittämään tilaa.

Tämä kohde oli valoisa ja juuri remontoitu kaksio, sekä varmasti kevyin kalustuksemme. Meiltä toivottiin kevyttä fiiliksen luomista ja tämän takia vältyimme suurimmilta kalusteilta. Olohuoneeseen teimme kuvissa näkyvän oleilunurkkauksen ja toimme lisäksi ruokailuryhmän neljälle.


Yllä oleviin kohteisiin on tuotu kodintestiilejä, piensisustusta ja kasveja. Kuvat eivät ole samasta kohteesta.Kuva: Jere Kokko

Kuva: Jere Kokko

''Vanhoilla kalusteilla kodikkuutta''
Tämä uudiskohde sai lisäpotkua vanhoilla pinnatuoleilla. Tyhjään asuntoon haluttiin kodikkaampi tunnelma ja sievä kokonaisuus.